Inspiration

För nått årsen började inspirationen tryta, jag tyckte inte längre det va roligt att gå till jobbet och få laga mat, utan det var mer ett nödvändigt ont. Inte alls roligt när man så länge har tyckte att det va det bästa man kunde få göra. Men nu när man har varit hemma från jobbet, 17 april blir det ett helt år, så börjar "mat glädjen" komma tillbaka. Länge har det kännts soom om man bara äter köttfärssås och spaghetti eller kyckling med ris och curry sås var eviga dag. Men som sagt nu börjar det komma tillbaka viljan att våga testa nått nytt, hitta på nått eget misslyckas totalt eller få äta nått fantastiskt gott. Kanske kan det bero på att man måste komma på nya maträtter nu när man försöker äta nyttigare och försöker undvika potatis, ris och pasta eller så beror det på att man inte har jobbat på ett tag och börjar längta lite efter de. 
Idag kommer det iallafall bli nått nytt hitte på, kyckling med het broccolipure och kokos creme. Tror det kan bli gott annars i värsta fall finns det grönsakssoppa kvar från igår. 
 
 
Bjuder på en härlig bild från prommenaden i förmiddags, ska det vara vinter så ska det se ut så här annars kan de få bli vår/sommar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0