Om man hade haft tid

Jag önskar jag hade mer tid, känns som om jag inte får nått gjort alls fast jag är gör saker hela tiden. Vardagarna ser väl ganska lika ut. Stiga upp frukost tll mig och stumpan sen efter en timmes lek ungefär tills hon ska sova förmiddag, medans hon sover diska frukosten göra sig själv i ordning förbereda middagen städa om det behövs. Hon sover nästan alltid en timme eller en och en halv, när hon vaknar blir det ombyte för hennes del, lek och bus en stund innan det är dags för lunch, efter lunch brukar vi gå en prommenad eller kanske gå och bada. Sen så är klockan helt plötsligt halv fyra och maten ska lagas tills när sambon kommer hem efter fyra, laga mat äta mat diska, vila en kortis efter maten. Sen är det dags för stumpan att gå å lägga sig, kanske ett litet bad, godnatt sång sen sova. Så kanske jag ska iväg och träna, borta en och en halvtimme ungefär. kommer hem klockan är halv nio äta duscha somna på soffan, stumpan vaknar är hungrig får välling och godnatt saga. Sen är det morgon igen. När ska man ha tid att blogga?? Medans stumpan sover? nä då har man hundra andra sakaer man ska göra, visst idag tog jag mig tid till att skriva men det var bara för att jag kom på att jag inte gjort de på flera dagar. Sen så är det så att jag tappade min laptop i golvet så den gick sönder och jag har inte riktigt råd att köpa ny just nu ( man blir ju så rik av att vara mammaledig) och blogga på mobilen är värdelöst så då lånar man sambons dator när han är på jobbet, men när han är hemma blir det inte av  ( vilket han är lördag söndag och måndag ). Nä nu ska jag göra lite nytta medans jag har tid.

Resultat vecka 3

Eftersom jag ljög för mig själv igår och inte skrev in min mat och träning (skärpning på mig!!) så får jag väl ändå vara lite duktig och skriva in denna veckas resultat. Trots fika och lite för mycket god mat så tycker jag resultatet var bra, med andra ord jag är väldigt nöjd denna veckan och hoppas nästa ger lika bra resultat.
 
 
Start 4/1-13
 
Vikt: 80.4 kg
Mage: 105 cm
Rumpa: 113cm
Lår: 64cm
Arm: 30cm
 
 
Vecka 1. 11/1-13
  
Vikt: 77.4 kg (-3kg)
Mage: 102 cm (-3cm)
Rumpa: 110 cm (-3cm)
Lår: 63 cm (-1cm)
Arm: 29 cm (-1cm)
 
 
Vecka 2 18/1-13
                                            Totalt
Vikt: 77.1 kg(-0.3kg)              (3.3kg)
Mage: 100 cm (-2cm)             (5cm)
Rumpa: 108 cm (-2cm)           (5cm)
Lår: 62 cm (-1cm)                  (-2cm)
Arm: 28 cm (-1cm)                 (-2cm)
 
 
Vecka 3 25/1-13
                                             Totalt
Vikt: 76.2 kg(-0.8kg)              (4,2kg)
Mage: 97 cm (-3cm)               (-8cm)
Rumpa: 107 cm (-1cm)           (-6cm)
Lår: 62 cm (samma)               (-2cm)
Arm: 27 cm (-1cm)                 (-3cm)

Skärpning!!

Ja nu får jag bli bättre på att skriva här på bloggen, speciellt om det som den va till för sen om det inte blir så mycket annat det spelar ingen roll. men från och med nu så ska jag skriva upp mat och träning. Får se hur det blir med vägningen i morgon, vågen verkar inte fungera. 
 
Natten har inte varit rolig för vår del. Vi gick och la oss vid halv 11 tiden då vaknade stumpan och fick komma och mysa lite i vår säng, så vid halv tolv fick hon gå tillbaka till sin säng och vi släckte och somnade. 00.07 började de stumpan vaknade skrek helt hysterisk så jag fick plocka upp henne för att trösta, det brukar räcka med lite klapp på rumpan och in med tutten men inte denna gången, hon börjar hosta och hon hostar och hostar och hostar till slut kräks hon över hela mig på sin egen pyjamas  och på sovrumsmattan, så det va bara till att svabba av henne i i ny pyjamas och bädda ner henne igen ( som tur är så kräktes hon bara 1 gång och somnade nästan på direktren ) jag däremot fick hoppa in i duschen för jag va tävkt i spya, sen försökte jag städa mattan och skjölde upp stumpan och min pyjamas sen gick jag och la mig framåt 1 halv 2. Men kunde jag somna? nej nej kollade sista gången på klockan 04.17. Jippie. vaknade när sambon väckarklocka ringde kvart i 6 somnade om vaknade igen vid 20 över 6 gick då upp och gjorde välling till stumpan, tog henne till vår säng matade somnade om vid 7 och kl halv 9 fick jag är jättestor blöt puss av stumpan, mysan. Vi låg och myste 30 min ungefär sen så jag steg upp, gick på toa och skulle gå och hämta stumpan men då sov hon igen och hade brett ut sig över hela säng. 
 Så nu sitter man här, lagom seg och väntar på att stumpan ska vakna efter frukost sovet så vi kan äta lunch och ta en prommenad i solen, dum som jag va så vilade jag inte nu när hon sov utan jag hade 1000 grejer jag skulle göra, jaja vila får man göra när man blir gammal.

Mamma fika

Jajemen nu är det strax dags att dra på fika med mamma gruppen, det blir ju bara kaffe för min del, men det är alltid kul att träffas och hitta på något. Dagarna blir sååå långa om man inte har nån aktivitet inbokad, och den senaste tiden så har det varit jul uppehål på allt, ingen babysim ingen baby rytmik ingen mamma bebis gympa så dagarna har varit långtråkiga. Men nästa vecka drar det mesta igång igen så det ska bli skojj.
Ikväll blir det dansinspirerad gympa, skojj skojj, får se om jag hinner med nån prommenad efter fikat sen, man vet ju aldrig hur länge vi sitter och tjötar. ;-)
 
 

Äntligen

Så somnade den lilla damen äntligen, bara en och en halv timme senare än vanligt. Trodde hon skulle vara trött efter badet och somna tidigt men icke då. De va jätte skönt att bada iallafall man blir så härligt seg efteråt. Sen så va ju tanken att jag skulle ha gått på styrke gympa nu på kvällen men det jag fick ingen plats, så istället tränande jag en sväng på min crosstrainer plus lite styrke övningar så jag känner mig duktig nu ändå. Sambon bowlar så man får hela soffan och tvdosan för sig själv. Ska hoppa in i duschen strax och sen blir det CSI NY i pyjamas och hemgjord frozen yoghurt med hallon, nom nom. Tänkte att det vore på sin plats att skriva upp dagens mat nu då.
 
Frukost: choklad shake 210 kcal
Lunch: varmkoppen broccoli/blomkål 75 kcal
Middag: kyckling wok med nudlar 620 kcal
Efter träningen: tortilla chips (why??) 235 kcal
Kvälls mums: frozen yoghurt med hallon 100 kcal
Totalt: 1240 kcal
 
Och med lite bad, prommenad, hushållsarbete och hemma träning så blir mitt kaloriunderskott 1600 kcal (enligt min app). tänk då om man hade hoppat över dom där tortilla chipsen ojojoj vad bra det hade varit. Men jag är så nöjd ändå. Tror jag ska lyxa med en hemgjord fralla till min "glass" för jag är lite små hungrig och jag kan inte gå och lägga mig hungrig sen!!

Dåligt

Dåligt med uppdatering dom senaste dagarna men det har varit lite kämpigt med stumpan och hennes tandsprickning. Har knappt fått sova på nätterna och hon har varit väldigt ledsen. Sen så har jag pajjat min vänstra handled(igen) så det har varit dåligt på prommenad och tränings fronten. Igår fuskade jag rejält. fika och mat hos mamma och pappa. Shame on me!! Men idag blir det nya tag. Inget onödigt ätande, vi ska strax gå och bada och ikväll blir det hårdträning. 
Sen så tror jag att jag ska hålla mig ifrån vågen några veckor och bara mäta mig för viktminskningen går långsamt men cm försvinner. Så jag ska försöka stirra mig blind på vågen och fokusera på maten och träningen istället. 

Stackars liten

Dreglet rinner, snoret droppar, tårarna sprutar och hostan är jobbig. Sen till råga på allt så är det tänder på g. Natten har varit katastrof, morgonen inte mycket bättre. Lilla gumman bara gnäller och gråter och vill bli buren hela tiden, men jag har pajat min ena handled så jag kan inte lyfta i nått. Inte ens medicinen jag fick mot min inflamerad arm hjälper å då är det illa. Nu hör jag att hon vaknar igen, hon har ju sovit en hel kvart. Sambon är i replokalen och jag blir snart tokig. Jag vill ut i solen men inte kan jag köra nån barnvagn med min hand. Surt.

Frallor

har bakat lite frallor 86 st för att vara exakt. Super goda. Ja jag  va tvungen att smaka. 

Typiskt

Kom precis hem från en lång prommenad, ont i handlerderna av att knuffa barnvagn på dåligt skottade vägar. Molnigt var det och det snöade lite och nu precis när jag kom hem då sprack det upp och solen tittade fram. Typiskt min otur och jag orkar inte gå ut en runda till nu, får hoppas att solen håller sig framme så kanske det blir en liten runda i eftermiddag. Ska ju egentligen ha vilodag från träningen idag men en liten prommenad till kan ju inte skada. 

Besviken.

Lite väl lite viktminskning denna vecka. Bara 0.3 kg, visst jag förstår att man inte kan gå ner 3 kg varje vecka men man kunde väl fått gå ner 1? Jag som tycker jag har varit duktig och motionerat mycket och knappt inte ätit något onyttigt. Räknat kalorier så noga jag bara kunnat. Får väl försöka tänka positivt att -0.3 är bättre än + 0.3, men det är inte så lätt man vill ju komma till målvikten nu! Helst igår! Nä nu blir det nya tag, det kan bara bli bättre, ska fortsätta träna precis som innan, till nästa vecka kanske det hänt mer på vågen. Funderar kanske på att ställa undan vågen ett par veckor och bara mäta mig, fast det kommer jag nog inte kunna hålla mig ifrån.
 
 
Start 4/1-13
 
Vikt: 80.4 kg
Mage: 105 cm
Rumpa: 113cm
Lår: 64cm
Arm: 30cm
 
Vecka 1. 11/1-13
 
 
Vikt: 77.4 kg (-3kg)
Mage: 102 cm (-3cm)
Rumpa: 110 cm (-3cm)
Lår: 63 cm (-1cm)
Arm: 29 cm (-1cm)
 
Vecka 2 18/1-13
                                            Totalt
Vikt: 77.1 kg(-0.3kg)              (3.3kg)
Mage: 100 cm (-2cm)             (5cm)
Rumpa: 108 cm (-2cm)           (5cm)
Lår: 62 cm (-1cm)                  (-2cm)
Arm: 28 cm (-1cm)                 (-2cm)

Kväll igen.

Känner mig duktig idag. Prommenerade en och en halv timme på förmiddagen. Tänkte hoppa över träningen för jag skulle gå själv men jag gick ändå så det blev en halvtimmes prommenad till plus en timme gympa. Handlat, städat, diska och lagat mat. Klapp på axeln. Så nu dricker jag en shake och ska strax hoppa in i duschen. Har kommit på att det är mycket godare att blanda hälften blåbär/vanij shake med hälften hallon shake. Så till dagens mat.
 
Frukost: blåbär/vanilj/hallon shake 210 kcal
Lunch: grönsakssoppa 260 kcal
Middag: kyckling med het broccolipure och kokoscreme 640 kcal 
Efter träningen: blåbär/vanilj/hallon shake 210 kcal
Totalt: 1320 kcal Ett ganska högt kalori intag idag men enligt min app så ligger ändå kaloriundetskottet på 1690 kcal. Låter ganska mycket tycker jag.

Inspiration

För nått årsen började inspirationen tryta, jag tyckte inte längre det va roligt att gå till jobbet och få laga mat, utan det var mer ett nödvändigt ont. Inte alls roligt när man så länge har tyckte att det va det bästa man kunde få göra. Men nu när man har varit hemma från jobbet, 17 april blir det ett helt år, så börjar "mat glädjen" komma tillbaka. Länge har det kännts soom om man bara äter köttfärssås och spaghetti eller kyckling med ris och curry sås var eviga dag. Men som sagt nu börjar det komma tillbaka viljan att våga testa nått nytt, hitta på nått eget misslyckas totalt eller få äta nått fantastiskt gott. Kanske kan det bero på att man måste komma på nya maträtter nu när man försöker äta nyttigare och försöker undvika potatis, ris och pasta eller så beror det på att man inte har jobbat på ett tag och börjar längta lite efter de. 
Idag kommer det iallafall bli nått nytt hitte på, kyckling med het broccolipure och kokos creme. Tror det kan bli gott annars i värsta fall finns det grönsakssoppa kvar från igår. 
 
 
Bjuder på en härlig bild från prommenaden i förmiddags, ska det vara vinter så ska det se ut så här annars kan de få bli vår/sommar.

Max

Stackars Max satt nedanför stumpans matstol när hon åt förut och hon tyckte att det var extra roligt att kasta ner små smörgås bitar på honom, vilket han inte tyckte va så kul eftersom han fick smör i pälsen. Men efter en liten stund insåg han att man kunde slicka bort smöret från dom små bitarna som kom flygande mot honom. Så nu ligger den lilla tjockisen och brer ut sig i soffan, sover och snarkar gör han också. 

Tack för den ica

 
Igår fick vi icas buffe tidning och med den följde ju som vanligt vårat bonusbesked plus en "lista" på varor som var lite extra billiga för oss. 
Tack för den, man blev ju inte alls sugen på att köpa onyttigheter. Jag som älskar att få utnyttja rabatter, jaja får väl köpa havregryn och blöjor till stumpan iallafall. Nåt annatr blir det inte tal om.
Idag skiner solen här så nu ska vi klä på oss och gå ut och suga i oss lite solsken, och hoppas på att vi blir piggare och gladare. Och så hoppas jag på att stumpan vill sova lite så att det inte blir en så gnällig dag som vi hade igår. 

Uttråkad = tänar

Hade ju egenligen tänkt att ha vilodag från träningen men efter jag vart klar i tvätt stugen va jag så uttråkad så jag ställde mig på crosstriner ett tag. Det blev 30 min på ctn CTn 15 min olika styrke övningar och 15 min stretch. Så nu är man svettig och trött.
 
Får väl ta och uppdatera dagens mat och motion nu då.
Frukost: vanilj/blåbärs shake 210 kcal
Lunch: hallon shake 210 kcal
Middag: grönsakssoppa och ost knäcke 460 kcal
Efter träningen: köttbullar och mjölk (fråga min inte varför det blev de, men gott va det) 310 kcal
Totalt: 1190 kcal idag, vilket blev ganska högt men jag har både prommenerat  plus tränat annat så kaloriunderskottet idag blir 1400 kcal. Tipp topp helt enkelt. 
 
Så nu blir det duschen och sen film mys med sambon.

Tvätt dag

Åh vad roligt det är att tvätta. Tur att det är stora maskiner som går riktigt fort. Idag blev det tack o lov bara två maskiner, så snart är det dags att gå ner och hänga upp de och stoppa in i torktumlaren. Sen blir det lite vila. Funderar också på om man ska ta ett varv på crosstrainern eller om man ska ha en vilodag. Ska iallafall skriva upp dagens mat.
 
Frukost: vanilj/blåbärs shake 210 kcal
Lunch: hallon shake 210 kcal
Middag: grönsakssoppa och ost knäcke 460 kcal
Totalt blir det hittils 880 kcal
 
Efter som jag inte bestämmt om jag ska träna eller inte så får vi se lite senare vad kaloriunderskottet hamnar på. Vem vet jag kanske måste äta lite mer senare också.

Bra skottat

Eller inte. Åh vilken positiv dag det är känner jag. Morgonen började ju som sagt dålig. sen skulle man ge sig ut och prommenera till bvc, och det har kommit en massa ny snö inatt och på förmiddagen så det va ju jättekul att köra barnvagn i det. Eftersom dom inte skottat. Tack för den. Jag hade ju inte träningsvärk i armarna innan, så nu är dom som gele. Usch nu måste jag slutat vara negativ. Det finns ju dom som har det värre.

Tokig

Ja jag blir helt tokig.. krångel unge. Jag älskar henne mer än allt annat men ibland vill man bara lämna bort henne. Hela morgonen har bestått av ett enda långt krångel och gnäll från den lillas sida, frukosten ville man inte äta, klä på sig ville man inte, sen så var hon jätte trött skulle egentligen sova vid 11 men när somnar hon?? kvart över 12 ni kan ju bara tänka er vad det för status på henne den sista timme. Jag har inte direkt ork till att gå å vagga henne i timmar heller. Det värsta är ju nu att om ca 30 min måste vi gå iväg för vi ska på mamma grupp på bvc och då måste man ju ha overall som hon nu då inte har på sig, så jag får väl väcka henne och krångla på den. Jippie. Sen så är ju inte humöret på topp då den va en liten som vaknade vi 1 i natt och gnällde och krånglade i nästan två timmar innan hon somnade om.. grrr unge. Men jag älskar dig iaf. 

Sitcom tisdag

Tränat, ätit och duschat. Så nu sitter man i soffan med en stor kopp grönt te med citrus smak och tittar på big bang theory, ett av världens bästa programm enligt mig. Sen så blir de mer sitcom i form av suburgatory. Jag gillar tisdag kvällar. Det värsta just nu är att jag fortfarande är lite små sugen på något men jag ska försöka låtabli. 

Huvudvärk

Vad skönt det är med huvudvärk och en liten som hela tiden säger maamaamaamaamaamaamaa.. Frustrerande. Ska alldeles strax packa ner skruttan i vagnen för hennes morfar ska ta henne på en kvällsprommenad medans jag och mamma tränar. Snällt v honom men jag tycker inte han ska behöva göra det varje vecka, så förr eller senare så får hon hänga med på gympan iallafall.
 
Dagens mat:
Frukost: vanilj/blåbärs shake 210 kcal
Lunch: varmakoppen och ost knäcke 180 kcal
Middag: pasta sallad med köttbullar och rhodde 575 kcal
Efter träningen: choklad shake 210 kcal
Totalt: 1175 kcal
 
Så efter en lång prommenad i snön plus ett gympa pass så kommer mitt kaloriunderskott hamna på 1528 kalorier. Wow det va ju skit bra idag igen. Hoppas bara det syns på vågen på fredag att man har varit duktig (nästan) hela veckan, det va bara i söndags jag syndade lite.

Snö

Det var verkligen jätte härligt ute, det hade nästan slutat snöa och det var helt tyst (nästan). Inte va det så kallt heller, jag blev så varm om händerna efter en liten stund att jag fick ta av mig vantarna. Det enda som va dum va ju att dom inte hade skottat på cykel och gångbanorna, men dom hade skottat i apladalen?! Kontsigt eftersom det är mer folk som cyklar och går i stan än där. Jaja mysigt va de iallafall nu är man helt slut i armarna efter att ha knuffat på barnvagnen. 
Snart dags för middag med, ska bli gott för jag är redan hungrig.

Sommar

Kan man längta efter våren och sommaren mer än när snön vräker ner?? Konstigt typiskt svenskt, man blir aldrig nöjd mer vädret. Det snöar för mycket, det kommer ingen snö alls. Det regnar för mycket, borde det inte komma lite regn snart. Det är för kallt, det är för varm. Tänk om det bara kunde blåsa lite mer, usch vad det blåser. Och jag måste väl säga att jag är precis sånn. Längtar som en tok efter vinter och snö i november men så fort januari börjar så får det gärna bli vår. Aja idag blir det iallafall typisk sommar mat för oss, pasta sallad med köttbullar och rhodde vi får helt enkelt vrida upp värmen i lägenheten dra ner persiennerna och låtsas som om de vore sommar.

Kan man lära henne klockan??

Nä förmodligen inte, klockan 5:07 vad det tydligen morgon, så då var det bara att stiga upp, byta blöja, göra välling och hoppas på att hon somnar om. Det gjorde hon inte förren halv åtta och sov då bara en knapp timme, så idag är man pigg, med träningsvärk från helvetet, kan knappt sätta mig ner och lyfta armarna över huvudet är en ren plåga. Men det visar ju bara att man gjorde nått rätt igår. Jag hade tänkt att det skulle bli en prommenad nu på förmiddagen men snön bara vräker ner så jag avvaktar til i eftermiddag eller ja det blir väl typ bara två timmar men ändå, prommenad ska det bli för det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder. Ikväll blir det dansinspirerad gympa med mamma, det ska bli riktigt skojj gick på ett liknande pass i höstas som va de iallafall. Däremot så är det lite dumt att sambon tränar bowling vid samma tid så jag får ta med mig stumpan och hoppas på att hon vill sova i vagnen, det är ändå vid hennes sov tid. Annars får jag helt enkelt gå hem och hoppas på att jag har en snäll pappa som vill vara barnvakt nästa vecka.

Fortfarande darrig

Uuh vad skakis man kan vara då. Fasar för träningsvärken i morgon. 
Föresten så tror jag dom på libero har nån slags express transport. Fick ett mail om att jag vunnit en snutte filt (minns inte ens att jag tävlat) roligt tänkte jag den kommer väl  om nån vecka. Men icke då, tio minuter senare kom posten och då va den med. Jättefin och stumpan har redan dreglat in den. 
Så till dagens mat.
Frukost: vanilj/blåbärs shake 210 kcal
Lunch: varma koppen och ost knäcke 200 kcal
Middag: kött med rostade rotfrukter och svampstuvning  475 kcal
 Efter träningen: hallon shake 210 kcal Totalt: 1095
Så med dagens aktiviteter så blir kaloriundetskottet hela 1590 kcal. Woohoo skit bra, funderar nästan på om man ska äta lite mer. :-)
nää jag tar en kopp grönt te istället

Lite lätt döende

Precis hemkommen från årets första "riktiga" träningspass. Det blev ett styrkegympa pass riktigt riktigt jobbigt. Massa hantel lyft, gummibands töjande, plankor, burpies och ben böj. Fulltös medvetslös i en timme och jag som va sliten efter badet. Vi ska inte tala om hur sliten jag är nu, är helt darrig. Men fan va gott att komma igång igen. Imorgon blir det prommenad och dansinspirerad gympa son ska bli riktigt roligt. Nu blir de duschen innan csi ny om jag nu inte somnar innan dess. 

Badhuset.

Det snöar ute, stora vita fluffiga flingor. Nu är det strax dags att traska bort till simhallen fom öppnar klockan två och det tar ca 15 min att gå dit så de blir perfekt. Hoppas verkligen inte att det är lika mycket folk där som det var sistDet var verkligen kaos vi hade väl ungefär en halv kvadrat meter och röra oss på, men vi får skylla oss själva för vi kunde ju ha tänkt till lite och inte gått en fredag eftermiddag när det va jul lov. Nu vid denna tiden brukar det vara lungt. Nu ska vi leta fram overallen och mössan. 
 

Sovmorgon

Måndag igen då, fast det känns inte som måndag för sambon har tagit pappa ledigt idag så vi är hemma hela högen. Trodde att man skulle få sova länge idag med icke, sambon hade glömt stänga av sin väckarklockan så kvar i sex vaknade jag första gången, somnade om till halv åtta då stumpan vaknade hon fick då komma till sängen för jag tänkte vi kunde gosa lite men nej nej väl där skulle man tjöta, flaxa med armarna, sitta absolut inte ligga ner, försöka krypa och krafsa mig i ansiktet. Hon lyckades krafsa ur min näspiercing så det va ju bara att tända lampan och börja leta efter den. 
 
Har redan fått en del gjort idag iallafall, har hunnit både städa av i köket "klappar mig själv på axeln". Så om nån timme ska vi gå iväg och bada i simhallen, ska blir riktigt mysigt och stumpan älskar att bada kanske tillochmed mer än vad jag gör, för hon blir arg när hon åste gå ur poolen.

Problem

För ca 2 år sen blev min cykel stulen hade då en svart skeppshult dam cykel en helt vanlig cykel. Men så när jag fyllde år så fick jag världens finaste cykel av sambon och min pappa. Nu till problemet den nya cyklen är en beach cruiser från märket nirve, den har ingen pakethållare oh jag kan inte hitta nån cykelbarnstol som jag tror kan passa eller se snyggt ut. Min mamma har lovat att jag får hennes gamla cykel när hon köper ny som jag kan ha cykelbarnstol på men jag vill ju a nvända min fina cykel annars kommer den bli stående i cykelförrådet tills stumpan får egen cy
kel känns det som.

Trött

Är så trött nu. Har varit hos mamma och pappa mer eller mindre hela dagen. Har hunnit med att både prommenera, titta på fotboll, dansa ut julen, fika och möblera om i deras finrum. Så de ha hänt grejer nästan hela dagen så nu är man värd att få vila lite i  soffan.
 
Dagens mat.
Frukost: choklad shake 210 kcal
Lunch: hallon shake 210 kcal
Fika: 240 kcal 
Middag: kyckling wok 550 kcal
Totalt:1020 kcal
Så idag blev kaloriunderskottet bara 1064 kcal men det är okej, i morgon blir det bättre
 

Dagens låt

Jag brukar oftast lyssna på metal och liknande men dagens låt blir  iallafall  the man who can't be moved av The script så lång från metal man kan komma nästan, men jag fick den på hjärnan härom dagen och den sitter verkligen fast. Jag tycker den är lite gullig. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=gS9o1FAszdk

2 Minuter

Stumpan hann att ha på sig sina rena kläder i ungefär två minuter innan dom blev ner kräkta, mysigt,så det var bara att krångla av dom och på med nya. Det roliga va att bodyn hon har på sig nu är i stl 74 och den kändes lite liten för henne, sen så tog jag på henne en vad ska man kalla det hängselklänning ( smala band som man kan knäppa upp å axlarna ) med hello kitty och den satt fint på henne men så kollade jag på lappen och det va bara en stl 62. Oj vad konstigt att den passade, hon har inte haft stl 62 på flera månader utan hon har ju 74 nu. Men men kul att hon kan använda dom gamla kläderna. Nu har hon iallafall blivit ner packad i vagnen så så fort jag har gjort mig i ordning ska vi ut på prommenad. Vi ska till mamma och pappa i eftermiddag för julgransplundring och det ryktades om fika ( man måste alltid äta nått när man är där ) så det är bäst att man motionerar lite så att det inte blir en allt för stor synd om man ta en kex. Syrran och barnen kommer med så det ska bli mysigt hoppas dock att sur mulen stannar hemma  det blir alltid så dåligt stämmning annars.

Helt slut

Diska, dammsuga, sortera barnkläder, leka på golvet och bada stumpan så nu finns det ingen energi kvar. Sitter nu i soffan och tittar på film ska strax ta min kvälls shake och kanske nått annat litet det är ju ändå lördag.
 
Dagens mat.
Frukost: vanilj/blåbärs shake 210 kcal
Lunch: kyckling focaccia 650 kcal
Middag: jordgubbs shake 210 kcal
Totalt 1070 kcal
Med dagens prommenader och städning blev kaloriunerskottet 1395 kcal

Fika på stan.

Va va de jag sa. Mamma tyckte att jag skulle äta med dom, så vi gick till stan och skulle fika. Jag åt en grilla focaccia med kyckling i och vatten, räknade ut att det blev ca 650 kcal, så det blev inte så farligt iallafall. Sen att vi prommenerade nästan 1,5 mil med så den försvann ganska fort. Men till kvällsmat får det bli en shake annars spårar det ur totalt. 
Nu har jag dammsugit och städat lite så nu blir det nog soffan resten av dagen. Eller vem vet jag kanske får tråkigt och går ut på en prommenad ikväll igen.

Näsblod

Nu har jag snutigt mig så många gånger så jag får näsblod, jättekul..not. Förkylningen känns lite lite bättre idag så nu ska vi snart iväg till mormor och morfar, dom va visst lite snoriga dom med så då kan vi ju byta lite baciller med varandra. 
Bokade mig till ett gympa pass på måndagkväll så jag hoppas jag är frisk tills dess för jag vill verkligen komma igång med träningen ( ju mer man tränar ju mer får man äta ). Jag tränar inte om jag är förkyld så e de bara därför måste de bort. 
Uhh bävar lite inför besöket hemma hos mamma och pappa, dom gillar att äta och fika och dom kommer vilja att jag äter, men de ska jag icke göra. Har en färdigblandad jordgubbsshake med mig så det får blir den och kaffe. 
 

Mys

 kramas lite i soffan

Inte min grej

Jag ska verkligen inte tvätta. Varje gång jag gör det så ryker en nagel idag gick två av och då är jag inte ens klar än. Väldigt roligt när man äntligen börjar få lite längd på dom. Jag hade tänkt att ha lite manikyr kväll, ta bort gammalt nagellack, fila lite och måla nytt. Men nu känns det meningslöst så nu klipper jag av resten av dom. Det är då fult när man har några långa och några korta naglar.

Fredags lyx

Fortfarande förkylnings hängig, ont i huvudet, snoret rinner och trött i ögonen. Tyckte i morse att jag var ganska snygg och "smal" men sen gjorde jag det stora misstaget att jag gick ner på lindex för att prova bh. Skulle jag aldrig ha gjort för väl i provrummet såg man hur blekfet och glåmig man va. Valkarna hängde överbyxorna och man va helt grå i skinnet. Inte kul alls så det blev ingen ny bh. 
När jag kan hem vart jag helt fluffig i huvudet så skulle man komma på vad man skulle äta till middag men det var helt tomt i huvudet, så sambon kom på den fina iden att hämta mat, så det blev en sallad från kebaben. Mmm jätte gott och jag räknade ut att det va inte en sånn stor kalori bomb heller.
 
Frukost: hallonshake 210kcal
Lunch: blåbär/vaniljshake 210 kcal
Middag: kebabsallad ca 550 kcal 
Totalt: 970 kcal
Kalori underskottet idag hamnar på 1220 kcal vilketjag tycker är väldigt bra trots man inte tränat och lyxat med maten. 

Morgon mys med fåret shaun

Förkylningen håller sitt järngrepp om oss så det får bli en riktigt mys morgon för mig och stumpan, Gos i sängen, frukost sen tittar vi på fåret shaun hela morgonen. Hur bra är inte fåret shaun då? Hoppas stumpan kommer tycka de när hon blir lite större och vill titta på barnprogramm, för jag står inte ut med dom där andra löjliga typ teletubbies. Hemska varelser! Det får bli gammla disney filmer för hennes del med så mamma kan titta också..=)
Nu är det någon som är gnällig så det är nog dags att sova förmiddag jag ska nog med passa på och vila lite.

Resultat vecka 1

Jaha första veckan avklarad tyckte till en början att resultaten va lite dåliga, men ju mer jag tänker på det så är det faktisk jättebra resultat för att bara ha gått en vecka och jag hoppas nästa blir lika bra. 
 
Start 4/1-13
 
Vikt: 80.4 kg
Mage: 105 cm 
Rumpa: 113cm
Lår: 64cm
Arm: 30cm
 
Vecka 1. 11/1-13
 
Vikt: 77.4 kg (-3kg)
Mage: 102 cm (-3cm)
Rumpa: 110 cm (-3cm)
Lår: 63 cm (-1cm)
Arm: 29 cm (-1cm)

Varma koppen.

Hade egentligen inte tänkt äta nått mer idag men jag är ju fortfarande sjuk så jag tänkte att det kanske är bra om jag äter nått litet. Varma koppen kantarell blev de bara 100 kcal och super gott. Eftersom jag prommenerade 6 km i motvind innan så kan jag få vara värd lite extra kalorier idag. 

Nya katigorier

La till några nya katigorier för att det ska gå å hitta inläggen. Denna katigori blev dagens mat så då får ja ju skriva upp just dagens mat nu då.
 
Frukost: chokladshake 210kcal
Lunch: hallonshake 210kcal
Middag: chili con carne 415kcal
Totalt 835 kcal
Så hittils är dagens kaloriunderskott 1360 kcal.
 

Motvind

Precis hemkommen från sjukhuset, det blev en timmes omväg i iskall motvind, kännde när jag gick att: fan varför gick jag inte raka vägen hem? men nu när man är hemma och har börjat tina upp så va de faktiskt ganska skönt. Blir dock lite avudsjuk på stumpan som får ligga helt ner bäddad och ha de gosigt.
Hon var jätte duktig under mitt besök på sjukan satt och lekte helt själv och flörtade med barnmoskorna och sjuksköterskorna. Lilla godingen.
När jag gick hem gick jag förbi öob, behövde köpa diskmaskinstabletter och dom va billiga där. Passade då på att kolla på deras viktiminsknings produkter och dom hade ett ganska stort urval de roliga va dock att dom grejorna stog precis jämte kakor och fikabrödet så det känndes lite som om: Ska jag fika eller banta??
Nu ska jag dock förbereda maten innan sambon kommer hem. Tur att det inte dröjer så länge för jag är vrålhungrig..

Bomull

Det känns som om hela mitt huvud är fullt med bomull och att jag har en mask som trycker över ögonen och näsan. Känner mig helt flummig och har inte riktigt koll på vad jag sysslar med. Jag vet dock atidag måste jag masa mig ut. Känns ju jättekul att behöva släpa sig iväg till khv för at göra ett cell prov, det värsta är den där backen jag måste släpa barnvagnen uppför. Aja jag kanske blir piggare om jag får lite frisk luft.
 
Natten har inte varit rolig Stumpan vaknade vid halv 3 och var hungrig (hon brukar oftast äta vid 11 men det hoppade hon över igår) så det var bara att stiga upp, göra välling och leta fram nässprayen till henne. Hon sprattlade som en fisk på land medans hon åt och sen när hon var färdig och fick lägga sig i sin säng igen låg hon först och tjötade sen började hon snarka. Sambon snarkade med och av någon anledning så skulle han absolut krama mig i sömnen, han var jättevarm så jag fick panik. Det var inte tyst, det var varm, sambon klängde och jag kunde inte somna om. Så efter en stund gick jag och la mig på soffan med katterna och där fick jag sova till klockan var nästan nio.

Nu ska förkylningen bort!!

Ja nu jäkla ska vi svettas ut den här förkylningen. Så det blir ett par strumpor indränkta i dubbelbränd slivovitz sen ett par påsar över och sen ett par strumpor till.Detta är nått gammalt husmors tips som sambon alltid brukar göra. Så nu prasslar jag och luktar plommon brännvin. Tur att jag inte ska smyga på någon för det hade aldrig gått.

Dagens mat

Usch jag är verkligen inte på topp just nu. Så de blir soffa och filt resten av dagen. Jag vill ha kuckelimuck medicin! Men får inte äta.
Dagens mat.
Frukost: blåbär/vaniljshake 210kcal
Lunch: hallonshake 210kcal
Middag: fisk med dragonsås och blomkålspure 425 kcal
Totalt 845 kcal 
Eftersom jag inte rört mig en meter idag så blir kaloriunderskottet 1325. Vilket är helt okej iallafall.

Hur dum får man vara?

Varför vilade jag inte medans stumpan sov? varför skulle jag absolut springa runt och greja en massa? Nu är jag helt slut, vill bara ligga i soffan men det vill inte stumpan, hon sov ju en och en halv timme så hon är minsann inte trött. Nu ska vi leka ju! Om det ändå vore så att hon kunde sitta och leka själv i fem minuter men nej nej, man måste sitta framför henne, sjunga och när hon krånglar sig över från sittande till mage blir hon jätte arg och man måste sätta henne upp igen. Som sagt är ju inte tålamodet på topp, förkylning gör det inte bättre, så när man har rättat till henne för femtielfte gången börjar man bli lite små sur. Men man får ju inte bli sur, hon måste ju få öva sig. Tur att det där solskens leendet får en att glömma allt det mindre bra hon gör. 
 

Koncentrerad

Icas reklamblad är väldigt intressant.

Seg startad

Vaknade första gången vi fyra inatt men kunde lyckligtvis somna om, sen vid strax innan sex vad det dags igen. Ont i halsen som bara den, snorig och med en liten hungrig krångelmaja i sängen. Så då blev det till att gå upp och göra välling till den lilla och te till mig och sen så mös vi ner oss i sängen tillsammans igen. Tog väl en timme innan vi somnade om men jag fick bara sova en eller max en och en halv timme till, för sen va det nån som vaknade och lekte och hade jätte roligt med sin gosedjurskanin. Hon la den över sitt eget ansikte sen viftade hon som en idiot på armar och ben och skrek/skrattade. Jag tog bort kaninen men hon gjorde bara om proceduren. De va väl roligt i sisiådär en halvtimme sen dess har hon gnällt konstant till nu då hon efter frukosten fick sova i vagnen. Så nu sitter jag här och funderar på om man ska vara duktig och ta en prommenad eller om det är lite synd om mig för jag är förkyld och jag bara får sitta i mysbyxorna i soffan hela dagen. Kan ju vänta till i eftermiddag, för jag hade egentligen behövt handla lite grönsaker och framför allt lätt mjölk till mina shakes. Viktigt viktigt.

Muffins

 
Ja vad gör man om man inte får äta muffins och därför inte bakar några muffins??
Jo man förbereder barnmats portioner i muffinsformar, super smidigt att bara lägga över i en påse när dom har frusit och sen ta fram när den lilla magen kurrar. Jag vet det kanske inte ser världens godaste ut men det smakar bättre än det ser ut och stumpan älskar hemlagad köttgryta med katrinplommon och morötter, sen så är det bra för hennes lilla mage att få i sig lite plommon, hon blir så hård i magen annars.
Igår lagade jag örtkyckling med ris till henne och i morgon blir det antingen köttfärssås och spaghetti eller fiskgratäng. får se lite vad man känner för. Det brukar alltid bli runt 15 potioner när jag lagar mat så snart har vi hela frysen full. Behöver bara göra lite nya fruktpureer med så¨slipper jag laga mat till henne på en månad.. =)

blää

Jag mår inte alls bra idag. Huvudvärk ont i halsen och känner mig febrig. Måste dock skriva upp dagens mat och så.

Frukost: chokladshake 210kcal
Lunch: hallonshake 210
Middag: kyckling och grönsaker i ugnen med pesto creme 420 kcal
Totalt 880 kcal och jag ligger just nu på ett kalori undrrskott på 1300 kcal. Men jag tror det blir nått litet mellanmål ikväll fast det är helt okej iallafall.

Hallardugillon??

Ja de gör jag.
Dagens lunch shake blev en med hallon smak, jätte gott. Nu är det också snart dags för en liten prommenad, ser egentligen inte fram emot de då det regnar och är tok dimmigt här idag. Men det blir nog skönt ändå, jag blir så trött och slö av att bara sitta inne en hel dag.
Stumpan har gnällt hela förmiddagen, trodde hon skulle sova en längre stund eftersom hon vaknade tidit idag men icke då, 20 min blev det bara. Så det blir bra om hon kan sova nån timme nu i vagnen annars blir inte eftermiddagen rolig. 
Egentligen skulle jag tränat på min ct idag men det får jag nog hoppa över, känns som ett dålig alternativ när man har ont i halsen, och jag blir nog bara mer sjuk om jag tränar. 
 
 
 
 

Frukost

Sitter i köket med stumpan som precis ätit upp sin morgon gröt och nu går loss på reklam högen. Lilla sötnosen har fått trycksvärta runt munnen. Jag undrar dock hur jag ska få i mig min frukost. Tog ett stort glas vatten och svalde ner alla vitaminpiller med sen en stor mugg te för min onda hals och nu är det fullt i magen och jag har inte ens börjat med min chokladshake än. Hur ska den få plats?? Aja jag får väl dricka sakta och tvinga i mig den.

Förkylning på gång??

Jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli förkyld, känns som ett väldigt dåligt alternativ när jag nu har kommit igång med träningen å så, men det börjar svida/klia lite i halsen. Ska nog göra mig en kopp te och hoppas det går över till i morgon eller att det inte blir värre iallafall. Stumpan har varit snorig och hostig ett par dagar och sambon har också hosta så det är väl egentligen bara en tidsfåga innan jag ryker på de. Det värsta är att jag alltid blir så ynklig när jag är sjuk och tycker synd om mig själv och tycker då att det är helt okej att äta glass och godis men det ska jag försöka undvika om det nu är så att jag blir sjuk. Jag brukar dricka honungsvatten när jag har ont i halsen men det känns som om det skulle förstöra hela diet grejjen just nu. 
 
Nej det blir till att härda ut. Utan kuckelimuck medicin!!

Fullt i magen.

Sådär nu har jag intagit soffläge efter maten. Är lite trött så jag blir nog kvar här resten av kvällen får räcka med min power walk med barnvagnen som träning i dag. Jag fick nästan springa hem för jag va såå kissenödig så jag va helt genomsvettig när jag kom hem. 
 
Dagens matschema.
Frukost: vanilj/blåbärsshake 210kcal
Lunch: jordgubbsshake 210 kcal
Middag: kött med champinjonstuvning och sallad 360 kcal
 
Totalt 780 kcal som det ser ut just nu. Kanske blir lite morotsstavar till kvällen. Och enligt min app ligger kalori underskottet just nu på 1350 kcal. Perfekt för jag vill ju ligga mellan
-1200 och -1300 kcal per dag.

Delmål.

Satt lite och funderade över vad man ska ha för delmål under diet perioden och vad man ska få unna sig då.
Startade ju på ca 80 kg så första del målet blir nog 10% av de de vill säga 8 kg. När jag har fixat de så ska jag unna mig något, vet dock inte vad än. Kanske lite nya kläder, eller varför inte en kebabsallad? Tror nog det blir nått på mat fronten men man får ju inte go bananas bara för att. 
 
"fusk" vägde mig i morse trots att jag bestämmt att jag bara skulle göra de en gång i veckan. -2,4 kg blev resultatet alltså bara 5,6 kg kvar till första del målet

Måndag morgon.

Är så trött idag, har knappt fått sova inatt för stumpan har varit gnällig. Efter kvällsvällingen ville hon minsan inte sova utan bara krångla. Så halva natten gick åt till att gunga sjunga och trösta, vi somnade väl framåt halv tre tiden i soffan (ville inte störa sambon som skulle till jobbet) sov väl där en halv timme 45 min typ sen så vaknade jag av att armen sov. Klockan va så strax efter tre och jag va sååå hungrig, jag hade ju inte fått i mig nått sen kl 6 då jag tog min sista shake för dagen och några morotsstavar, då var jag väldigt nära på att gå upp och göra mig ett par mackor men jag klarade att stå emot. Sen så fick jag sova fram till ungefär 8 sen var det gnäll igen men då fick hon komma till mig i sängen och vi låg och gosade till halv tio, kunde dock inte somna om. Så nu har vi ätit frukost stumpan har fått på sig kläder och sover nu förmiddag i vagnen så nu är det min tur att gör mig i ordning i lugn och ro. I eftermiddag blir de en prommenad till affären sen så ska vi laga lite stumpan mat för det börja bli dåligt med de i frysen. 
Jag va lite arg inatt för att hon bara krånglade men allt sånt blir som bortblåst när man har en sånn här liten goding på morgonen.

Onda ögat.

vad nova tänker: jag hatar dig, du har tagit min plats i soffan, min filt som jag bäddat på såläng. Du borde flytta på dig NU!! kanske om jag stirrar lite till så flyttar du på dig, den som vinner arga leken vinner soffan.

Uff

Tror inte att jag och brunchen kom riktigt överens, rapar köttbullar och bacon så jag mår illa. Tog nog också i lite för hårt på ctn för efteråt blev jag lite yr och skakis men efter en jordgubbsshake och lite morotsstavar var jag på banan igen. Nu blir de duschen innan söndags mys i soffan med film och vatten :-) 

Söndag = synd dag

Jaha då kunde man inte låtabli, vart övertalad (det va inte svårt att bli övertalad) om att följa med och äta brunch på ett fik, sambon sa att jag kan ju äta de istället för middag idag och de tycke jag med att det gick väl bra. Så det blev en massa gotte, bacon, köttbullar, äggröra, brieost, apelsin juice och självklart kaffe. Dock inget bröd eller kakor. Oj oj oj vad gott det va, men så här i efterhand känner man att det kanske va lite dumt att äta allt de där. Räknade ut att det blev ca 850 kcal (på tok för mycket) så när jag har ätit resten av dagen shakes så kommer jag komma upp i skrämmande 1330 kcal . 500 kcal för mycket.
 
Frukost: chokladshake 210 kcal
Brunch: 850 kcal
Middag: hallonshake 210 kcal
Mellanmål:morotsstavar 60 kcal
 
Totalt: 1330 kcal
 
Det är ju tyvärr inte så långt till fiket heller så någon motion fick man knappt på vägen dit, så jag tror jag måste träna lite på min crosstrainer nu i eftermiddag annars känns det som om kaloriunderskottet blir för litet idag. Hittils enlig min app endast 710 kcal, och jag vill gärna ligga på runt 1300 kcal, men de kan vi jobba ihop lite senare, måste bara smälta maten lite först. Det hade varit perfekt om jag kunde tajma ihop de så jag tränat klart när det är dags för middags shaken så man får i sig lite efter träningen. Så de får bli efter fyra nångång.

Frestelser

Var ju som sagt en snabb sväng hos svärföräldrarna innan och dom var självklart hungriga efter resan och självklart skulle dom beställa pizza och självklart min favorit kebabpizza med pommes på och guuuuud vad sugen jag blev men nej nej ingen pizza för mig. Känner mig duktig nu. Tror att jag läst nångonstans att dag två på vlcd är den värsta så nu ska jag gå och lägga mig så att det blir en ny dag. 
 
Hade grejat lite med designen på bloggen men jag råkade radera allt (typiskt mig) inte så lätt på mobilen så i morgon ska jag låna sambons dator och fixa till de. Hade en egen laptop två st egentligen men den ena är numera kopplad till tv på hel tid och den andra tappade jag i golvet (typiskt mig igen) så nu är den död.

Lördag

Jag har noll koll på dagarna nu bara för att sambon är ledig, trodde de va torsdag men de va de ju inte. Dagen började med en shake och en timme rask prommenad med barnvagnen sen blev det lite städning här hemma. trodde sen att jag skulle få vila men icke för då kom två vänner på kaffe och stannade i över två timmar. så efter de va de dags att fixa middag så först nu har jag fått lägga mig på soffan. Det blir ingen ct träning i kväll jag har träningsvärk från igår och om nån timme kommer sambons föräldrar hem från en två veckor lång semester så då ska vi dit en liten runda. så jag känner att det inte fins tid till ctn ikväll utan de får bli i morgon istället.
 
vad har jag ätit idag då?
Frukost: vaniljblåbärs shake 210kcal
Lunch: jordgubbs shake 210kcal
Middag: sallad med nötfärsröra 363kcal
Mellanmål: morotsstavar 62kcal
Totalt: 845kcal
 
Eftersom jag bara prommenerade idag så blev kalori underskottet ca 1300kcal. 500 mindre än igår men fortfarande väldigt bra.
 
Känner redan att jag vill väga mig för å se om det hänt nått sen igår. Men jag ska försöka låtabli för annars blir jag nog bara besviken.

Efter träningen

Blev en liten sväng på crosstrainern. 30 min ct 20 min styrka ( mage, rumpa, rygg och armar ) sen en lång härlig stretch. Nu sitter jag i soffan och har precis ätit lite "jordgubbsglass" (frysta jordgubbar mixade med vaniljyoghurt) blev ca 123 kcal så dagens totala kalori intag stannade på 899 kcal och enligt min app har jag förbrukat ca 2772 kcal idag vilket betyder att jag ligger på ett kaloriunderskott på ca 1800 kcal. Toppen. 
Lite huvudvärk har jag dock fått nu men men de e smällar man får ta.

Det känns bra.

Idag var första dagen på dieten och det känns förvånansvärt bra, trodde jag skulle vara jätte hungrig och få huvudvärk men inget av de blev de, bara fruktansvärt kissenödig men det beror ju på att jag druckit över tre liter vatten idag. Så vad blev de då för mat mm idag? 
 
Frukost: choklad shake gjord på mjölk 135 kcal
Lunch: hallon shake gjord på vatten 90 kcal
Middag: kyckling men wokade grönsaker och lite creme fraiche 550 kcal
 
Totalt 775 kcal idag väldigt bra början.
 
Vikt och mått då?
 
Vikt: 80.4 kg nu på kvällen efter middagen
Mage: 105 cm 
Rumpa: 113cm
Lår: 64cm
Arm: 30cm
 
usch de va visst värre än jag trodde men men får hoppas dom siffrorna krymper snart. Tänkte att jag skulle väga och mäta mig en gång i veckan man väger ju lite olika från dag till dag så de inte missvisar allt för mycket men jag kommer skriva upp mat och träning varje dag.
Har dock endast prommenerat en runda idag men när jag druckit upp kaffet så blir det en stund på crosstrainern. Stumpan sover och sambon spelar bf3 så jag har lite egentid nu.

Omg!!

Gjorde ett lite test inför framtida mellan mål men det blev mer som glass. Mixade 1dl vanilj yoghurt med 150g fryst hallon/mango och det blev som sagt som glass super gott och bara ca 145 kalorier vilket jag tycker är lite eftersom det blev en hel skål och jag orkade nästan inte äta allt. Nom nom nom.

Det blev inte som jag tänkt mig.

Det blev ingen träning idag iaf. Var på mamma fika i förmiddags, sen röjde vi i stumpans rum och åkte och slängde en massa saker sen kom sambons bror med familj kom på besök och dom gick nyss hem. Positivt idag kom mitt paket så i morgon sätter vi igång på riktigt. Jag är så förväntansfull. Kvällen blir till att leta upp det nya batteriet som jag köpt till vågen som jag har lagt på ett jätte bra ställe som jag  inte kommer ihåg som vanligt. 
 
Åh vad laddad jag är inför de nya vanorna. Ska blir skoj och jag hoppas på fina resultat till sommaren. 

Fortfarande inget paket.

Hade hoppats på att mitt paket skulle komma idag men de gjorde de inte. Jag vill ju komma igång med allt nu. Hade planerat in ett träningspass idag men jag vaknade kl 4 i morse och mådde illa och spydde, kunde inte somna om så jag tittade på film. Somnade kanske vid 8 tiden och sov väl knappt en timma innan stumpan vaknade. Så jag har varit helt slut hela dagen därav ingen träning eller jag och sambon prommenerade en runda på eftermiddagen så lite motion har jag ju fått. 
 
I morgon på förmiddagen är de fika med mammagruppen, ska bli trevligt vi har inte träffats på 2 veckor ( vilket är väldigt lång tid för oss ). Jag hoppas att jag kan stå emot och inte fika för mycket och jag hoppas mitt viktminskningpaket kommer i morgon så jag kan sätta igång på riktigt på fredag eller senast lördag. I morgon SKA jag träna på min crosstrainer det ska jag unna mig. 
 
Nu blir de till att sova annars kommer jag inte vakna tillräckligt tidigt i morgon och vi ska ses redan kl 10.30 ( dum tid för oss, för stumpan brukar sova till 10 ungefär och jag gillar sovmorgon )
RSS 2.0