Då var det dags att börja...

Jag har haft blogg innan men det har alltid runnit ut i sanden. Den här bloggen är tänkt att jag ska använda som en slags mat och tränings dagbok då tanken är att jag ska försöka gå ner mina många mamma kilon ( gärna till sommaren ). Jag har ungefär 12 kg till innan graviditets vikten men jag skulle helst gå ner 20. För ett par årsen var jag med i viktväktarna och gick då ner 17 kg på ca 6 månader så jag vet att det är fullt möjlig för mig att gå ner i vikt, jg måste bara ge mig fan på att jag ska äta nyttigare röra på mig och framför allt äta ordentligt ( missar ofta lunchen och äter dålig frukost ). Tänkte iaf till en början att jag skulle ge mig på en slags vlcd. Har beställt hem ett paket med shakes och vitaminer mm, tanken va att jag skulle byta ut frukost och lunch mot shakes och sen äta middag med min sambo men då försöka äta mer grönsaker istället för ris/potatis/pasta. Sen v 3 börjar träningspassen på gymmix och jag fick ett träningskort i julklapp så det ska uttnytjas, sen så hade jag tänkt att jag skulle börja använda min crosstrainer mer då jag vet att det är grymt bra träning för mig och vem älskar inte att lyssna på sin favorit musik sammtidigt som man tränar sig helt slut förbi färdig. 
 
Så nu tänkte jag testa vlcd i ca 30 dagar plus träning minst 5 ggr/vecka och sen efter det får jag se om jag fortsätter med någon shake då och då beror lite på hur mycket man lyckas gå ner och hur pass hungrig och vresig jag blir..=)
 
Så fort mitt paket kommer ( vilket borde vara i mitten på nästa vecka ) så ska jag börja väga och mäta mig så man har lite koll på vad som händer med kroppen. Sen ska jag också skriva varje dag vad jag ätit och hur jag har tränat. Kommer säkert skriva lite om annat med men framför allt om min vikt resa.
 
Nu jävlar kör vi, jag ska bli snyggast på bolmsö beach 2013 ( vilket iof inte är så svårt )

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0